از بین بردن جرم کولر گازی | بلاگ

از بین بردن جرم کولر گازی

ساخت وبلاگ

رسوب گیری کولر آبی

رسوب گیری یا رسوب زدایی کولر آبی یکی از مهم ترین راهکارهایی است که می تواند با مشکل افزایش رسوبات و املاح آب در کولرهای تبخیری مقابله کند.

علاوه بر پدهای سلولزی و پوشال های کولر، گاهی حتی بخش هایی از بدنه کولرها را نیز رسوبات آب فرا می گیرند. رسوبات آب می توانند حتی روی واتر پمپ و لوله کشی های سیستم های سرمایشی نیز تاثیر گذاشته و آن ها را مسدود سازند.

علاوه بر تمام این موارد، انتقال این رسوبات نمکی و آهکی به محیط منزل و محل کار می تواند سبب بروز حساسیت و آلرژی در کاربران و بیماری آن ها گردد. بنابراین نیاز به رسوب زدایی است. برای این منظور روش های مختلفی پیشنهاد شده است.

 


استفاده از رسوب گیر کولر آبی

یکی از مواردی که در تعمیرات کولر آبی باید انجام دهید رسوب گیری کولر آبی می باشد.


رسوب گیر کولر آبی وسیله ای شامل یک محفظه، فیلتر رزینی، اتصالات فیتینگی (Fitting) و غیره است که می تواند با جذب املاح آب مانع افزایش رسوبات در سیستم های تبخیری گردد.

فیلتر رزینی (Resin Based Filter) این دستگاه اغلب به صورت میکسی از فیلترهای رزینی آنیونی و فیلترهای رزینی کاتیونی ساخته می شود تا قادر باشد تمامی املاح و عناصر آب، اعم از عناصر با بار مثبت یا عناصر با بار منفی را جذب و از سیستم حذف نماید.

مکانیسم عملکرد این رسوب گیرهای کولر آبی به صورت نرم کردن آب یا کاهش سختی آن است. بدین ترتیب با کاهش سختی آب، میزان متراکم شدن آن و رسوب کردن املاح کاسته شده و راندمان عملکرد کولر آبی تضمین می گردد.

البته می توان به منظور افزایش کارایی رسوب گیرهای تبادل یونی، آن ها را با فیلترهای الیافی یا پلی فسفات نیز ترکیب نمود که در این حالت شاهد نرمی بالاتری از آب خواهید بود.

 

استفاده از پدهای سلولزی به جای پوشال
پدهای سلولزی را به عنوان پدهای خود پاک کن یا دارای پاکسازی خودکار (Self-Cleaning) نیز می شناسند. بدین معنی که ساختار و طراحی این پدها به گونه ای است که با ساختار شبکه این منظم خود می توانند به سهولت رسوبات آبی را پاکسازی نمایند. با اندکی جریان ملایم آب روی پدها می توان تمام رسوبات و املاح نشسته در خلل و فرج آن ها را زدود.


معجزه گرهای طبیعی را از دست ندهید!


سرکه از نوع سفیدش یکی از مواد طبیعی است که می توانید از آن استفاده کنید. بسیاری از افراد باتجربه محلول سرکه و آب را بهترین تمیز کننده و براق کننده شیر آلات می دانند.

برای پاک کردن این رسوبات یک حوله کاغذی را کاملا به سرکه آغشته کنید. حوله کاغذی را دور محل لکه ها بپیچید و ۱۰ دقیقه صبر کنید و سپس لکه ها را با استفاده از یک حوله کاغذی خشک به راحتی پاک کنید.

 

فقط توجه داشته باشید که استفاده از سرکه به علت خاصیت اسیدی بودن آن می تواند باعث از بین رفتن رنگ شیرهای آب رنگی و شیرهای برنجی بشود در صورتی که از شیرهای بی رنگ و معمولی رایج استفاده می کنید، می توانید با خیال راحت از سرکه به عنوان یک براق کننده قوی برای پاک کردن رسوبات به جای مانده بر روی شیرهای آب استفاده کنید.

 


سرویس دوره ای کولر آبی


گذشته از مواردی که عنوان شد تا با اعمال آن ها میزان تولید رسوبات در کولرهای آبی کاهش پیدا کند، لازم است کولرها را به صورت دوره ای سرویس و تمیزکاری کولر آبی نمایید.

باز کردن دریچه های کولر و پاکسازی اجزای داخلی آن، تمیزکاری پدها یا پوشال ها و در صورت نیاز تعویض دوره ای آن ها، و مواردی از این دست که به تفصیل در مقالات دیگر سایت آمده است نیز می توانند در کاهش رسوبات کولر و افزایش بهره وری انرژی و ریت خنک سازی مثمر ثمر باشند.

 

حتما همه ی شما دست کم یک بار با کتری رسوب گرفته مواجه شده اید که معمولا بر اثر ناخالص بودن آب شهری ایجاد می شود، این رسوب ها اگر از بین نروند سبب بد رنگ شدن چای و نوشیدنی های بر پایه ی آب شده می شوند علاوه بر آن طعم نامطلوبی به آن ها می بخشند، امروز در این مقاله روش ها و راهکارهای ساده ای برای از بین بردن این رسوبات در اختیار شما قرار می دهیم با ما همراه باشید.


روش اول: برای جرم های نسبتا تازه و لایه های نازک آهکی، ابتدا کتری را داغ کنید و سپس مقداری آب یخ درون آن بریزید با این روش جرم ها به آرامی از جدار کتری کنده می شوند توجه داشته باشید برای این منظور نباید کتری بسیار داغ شود چرا که موجب از بین رفتن لحیم داخل آن می گردد.


روش دوم: می توانید مقداری سرکه درون کتری ریخته و مدت ۱۰ دقیقه بجوشانید و سپس آب آن را خالی کرده و بشویید و دوباره از آب پر کنید و بگذارید بجوشد این کار برای از بردن بوی نامطبوع سرکه از داخل کتری بسیار موثر است.

روش سوم: یکی دیگر از روش های جالب از بین بردن رسوب کتری ها و جلوگیری از رسوب مجدد آن ها استفاده از فلس صدف یا همان گوش ماهی ها است که باعث می شود آهک موجود در آب را به خود جذب نمایند، از این روش پس از جرم زدایی و یا برای کتری های نو استفاده کنید تا آهک آب به دیواره های آن جذب نشود.

 

برای دریافت خدمات تعمیرات و سرویس کولر آبی در اصفهان می توانید از خدمات سایت اوسا سلام کمک بگیرید.


روش چهارم: روش موثر دیگر برای رسوب زدایی استفاده از سیب زمینی رنده شده است در ظرف مورد نظر با توجه به اندازه ظرف دو یا سه سیب زمینی رنده کنید و اجازه دهید با آب به مدت نیم ساعت بجوشد، سپس یک تکه زاج سفید کوبیده شده به آن اضافه کنید و نیم ساعت دیگر بجوشانید، آب آن را خالی کنید بشویید و بگذارید با آب تازه بجوشد.

روش پنجم: می توانید برای جرم گیری از مقداری جوش شیرین حل شده در آب نیز استفاده کنید، برای این منظور این ترکیب را به نسبت ۲ به ۱ تهیه کنید و بگذارید درون کتری بجوشد، اگر به نتیجه نرسیدید این عمل را چند بار تکرار کنید تا به نتیجه مطلوب برسید

چطور انجام بشهتعمیر کولر آبی,سرویس کولر آبی,از بین بردن جرم کولر,...
ما را در سایت چطور انجام بشه دنبال می کنید

نویسنده : رضا بازدید : 1177 تاريخ : شنبه 8 دی 1397 ساعت: 21:50